OBLIKE POMOČI,

KI JIH NUDIMO V DRUŠTVU

 • PSIHOSOCIALNO SVETOVANJE ZA OSEBE Z MOTNJO HRANJENJA IN/ALI NJIHOVE BLIŽNJE

  Preko svetovalnih pogovorov skupaj raziskujemo ozadje posameznikove motnje hranjenja, z namenom bolje razumeti sebe in se ustrezneje spopasti s stiskami, ki se skrivajo v njenem ozadju.

  Cilj naših prizadevanj je vzpostaviti ustrezen odnos do hrane, samega sebe in življenja na splošno. Naša želja je, da nova znanja iz svetovanja posameznik prenese v svoje vsakdanje življenje (skrb zase, soočanje s stresom, itd.) tako, da sčasoma postanete "sam svoj terapevt". To pomeni, da se tekom svetovanja naučite bolj konstruktivno soočati s stiskami oziroma izzivi, ki jih prinaša življenje. Ob tem je pomembno tudi ponovno vzpostavljanje osnovnega ritma prehrane in ponovnega prepoznavanja občutkov lakote/sitosti ter preprečiti njuno zamenjevanje z drugimi potrebami. 

  Za termin svetovanja se lahko dogovorite na številki 068 648 695 ali preko e-pošte info@svetovalni-svet.si

 • PODPORNA SKUPINA ZA OSEBE Z MOTNJAMI HRANJENJA

  S skupnimi močmi in vzajemno podporo se je lažje soočiti z motnjami hranjenja. Spoznaj, da nisi sam/-a. Pridruži se nam.

   

  Srečanja so namenjene vsem, ki so se znašli v začaranem krogu motenj hranjenja. Namen podporne skupine je ustvariti varno in spodbudno okolje za vse, ki si želijo pomočI in srečanja z drugimi, ki se spopadajo z motnjami hranjenja.

  Podporna skupina se srečuje TEDENSKO v prostorih društva Svetovalni svet v Ljubljani. 

  Za več informacij o skupini obiščite našo FB stran, pokličite na telefon 068 648 695 ali nas kontaktirajte preko e-pošte info@svetovalni-svet.si

 • PODPORNA SKUPINA ZA BLIŽNJE OSEB Z MOTNJAMI HRANJENJA

  Motnje hranjenja niso le problem posameznika, temveč prizadenejo celotne družine. Pomembno je, da imate v stiski nekoga, ki vas razume, deli vaša občutja in vas podpira. 

  Skupina je namenjena staršem, skrbnikom  in drugim, katerih ljubljeni (hči, sin, prijateljica, punca, itd.) se sooča z motnjo hranjenja. Namen skupine je ustvariti varno, razumevajoče in prijetno okolje, v katerem si nudimo pomoč in oporo vsi, katerih najdražji trpijo za motnjo hranjenja.

   

  Podporna skupina se odvija 1-krat MESEČNO v prostorih društva Svetovalni svet. 

  Za več informacij o skupini obiščite našo FB stranpokličite na telefon 068 648 695 ali nas kontaktirajte preko e-pošte info@svetovalni-svet.si

 • POGOVOR Z OSEBO, KI JE PREŽIVELA MOTNJO HRANJENJA

  Gre za pogovor in/ali druženje z osebo, ki bo z vami delila lastno izkušnjo motnje hranjenja in vam pomagala, da se soočite s svojo. Srečanje z nekom, ki je sam preživel motnjo hranjenja ponudi edinstveno priložnost za odkrit dialog o tem kakšne so resnične posledice teh bolezni, kako se jim je mogoče zoperstaviti in jih premagati. Osebne izpovedi so navdih za mnoge, ki iščejo pot iz brezna motenj hranjenja.

   

  Za termin pogovora se lahko dogovorite na številki

  068 648 695 ali preko e-pošte info@svetovalni-svet.si.

KONTAKTIRAJTE NAS

Masarykova cesta 23

1000 Ljubljana

T: 068 648 695

E-naslov: info@svetovalni-svet.si

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
NAŠI SOFINANCERJI

Registracijski podatki društva:

Društvo Svetovalni svet, Einspielerjeva 2A, 1000 Ljubljana

Matična št. : 4083156000;  Davčna št. : 70950415 (nismo zavezanci za DDV);  TRR: SI56 6100 0001 2545 842, odprt pri Delavski hranilnici

© 2020 by Društvo Svetovalni svet