SPOZNAJTE SODELAVKE DRUŠTVA SVETOVALNI SVET

Ana Ziherl

 Vodja programa “Pravi naslov za pomoč pri motnjah hranjenja” in predsednica društva Svetovalni svet

Po izobrazbi sem socialna delavka, že vrsto let pa delujem na področju nudenja pomoči osebam z motnjami hranjenja. Tudi sama sem v mladosti premagala bulimijo, iz te izkušnje  pa črpam optimistično naravnanost ter odločnost pri pomoči drugim z motnjami hranjenja. Sem navdušena hribolazka, “živaloljubka” in ljubiteljica narave. 

Urša Kos

Sodelavka na področju odnosov z javnostmi in komuniciranja, grafično oblikovanje in računalniška podpora

V društvu delujem že od leta 2017, sprva kot prostovoljka odgovorna za socialne medije, spletno stran in grafične materiale zdaj pa tudi kot ena izmed zaposlenih. Motnje hranjenja so moja  izkušnja, vendar že dolgo več ne določajo tega, kdo sem. Sem neizmerna ljubiteljica živali in narave, mama petih štirinozcev, človeški multipraktik in večni upornik. Verjamem, da se prava lepota odkriva s srcem in ne z očmi. 

Anja Murovec

Sodelavka na področju odnosov z javnostmi in komuniciranja

V društvu sem zadolžena za sodelovanje z mediji, pisanje novinarskih člankov, skrb za socialna omrežja pa tudi spremljanje in raziskovanje trendov na področju motenj hranjenja doma in v svetu.V najstniških letih sem sama prebolela anoreksijo, zato je to področje dela zame posebno zanimivo. Sem tudi mamica dveh otrok. Prosti čas najraje preživljam s sprehodi v naravi z družino in svojim izjemno živahnim kužkom. 

Gaja Černe

Prostovoljka

Sem diplomirana socialna delavka in študentka magistrskega študija socialnega dela, modula psihosocialna podpora in pomoč. Z delom na društvu kot svetovalka sem začela kot praktikantka, nato pa mi je bilo tako všeč, da sem kar ostala. Prizadevam si k pozitivnemu odnosu do lastnega telesa, rahljanju želje po nadzoru, postavljanju meja ter popravljanju napačnih prepričanj,  ki so izhodišče za način razmišljanja, občutenja in vedenja.

Sanja Nartnik

Prostovoljka

Sem študentka podiplomskega študija za prehrano na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Društvu Svetovalni svet sem se pridružila z namenom, da bi s svojim znanjem  pomagala tistim, ki imajo s hrano zapleten odnos. Prizadevam si, da s skupnimi močmi iščemo rešitve, ter z majhnimi koraki osvajamo svobodo v odnosu do hrane.Moje delo v društvu največkrat zajema individualno svetovanje ter pripravo in izvedbo delavnic povezanih s prehrano.

Nina Mikuš

Prostovoljka

Sem diplomirana filozofinja in soc.kult. in skorajšnja mag.psihosocialnega svetovanja. Svetovalnemu svetu sem se kot prostovoljka pridružila pred dvema letoma. Opravljam svetovalno delo s posamezniki, občasno tudi s skupinami, pomagam pri delavnicah in promociji. Udejstvovanje v društvu mi bogati življenje. Motnje hranjenja so polne težkih, bolečih stisk, vendar ljudje, ki pridejo "po moč" vedno znova dokazujejo, kako pogumen in vztrajen je lahko človekov duh.

KONTAKTIRAJTE NAS

Masarykova cesta 23

1000 Ljubljana

T: 068 648 695

E-naslov: info@svetovalni-svet.si

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
NAŠI SOFINANCERJI

Registracijski podatki društva:

Društvo Svetovalni svet, Einspielerjeva 2A, 1000 Ljubljana

Matična št. : 4083156000;  Davčna št. : 70950415 (nismo zavezanci za DDV);  TRR: SI56 6100 0001 2545 842, odprt pri Delavski hranilnici

© 2020 by Društvo Svetovalni svet