top of page
Gaja Černe Svetovalni svet

Gaja Černe

Prostovoljka

Sem diplomirana socialna delavka in študentka magistrskega študija socialnega dela, modula psihosocialna podpora in pomoč. Z delom na društvu kot svetovalka sem začela kot praktikantka, nato pa mi je bilo tako všeč, da sem kar ostala. Prizadevam si k pozitivnemu odnosu do lastnega telesa, rahljanju želje po nadzoru, postavljanju meja ter popravljanju napačnih prepričanj,  ki so izhodišče za način razmišljanja, občutenja in vedenja.

Neja Štirn

Neja Štirn

Prostovoljka

Sem študentka psihoterapije na Univerzi Sigmunda Freuda.  Prizadevam si k pozitivnemu odnosu do samega sebe in sveta okoli nas. Moje delo v društvu zajema sodelovanje pri skupinah ter pripravo in izvedbo delavnic. Nekaterim uporabnikom sem v dodatno podporo pri njihovem okrevanju.

ana-arh.jpg

Ana Arh

Prostovoljka

Sem diplomirana kulturologinja, ki jo zanima delo z ljudmi. Imam lastno izkušnjo z kompulzivnim prenajedanjem. Skozi terapevtski proces sem spoznala, da bi rada podprla druge na poti okrevanja. Na društvu sodelujem pri skupini za starše, delavnicah ter sem dodatna podpora našim uporabnikom. V prostem času delam jogo in pišem poezijo.

ana spletka.jpg

Ana Ziherl

 Vodja programa “Pravi naslov za pomoč pri motnjah hranjenja” in predsednica društva Svetovalni svet

Po izobrazbi sem socialna delavka, že vrsto let pa delujem na področju nudenja pomoči osebam z motnjami hranjenja. Tudi sama sem v mladosti premagala bulimijo, iz te izkušnje  pa črpam optimistično naravnanost ter odločnost pri pomoči drugim z motnjami hranjenja. Sem navdušena hribolazka, “živaloljubka” in ljubiteljica narave. 

Anja Murovec Svetovalni svet

Anja Murovec

Strokovna sodelavka na področju odnosov z javnostmi in pridobivanja sredstev

V društvu sem zadolžena za sodelovanje z mediji, pisanje novinarskih člankov, skrb za socialna omrežja pa tudi spremljanje in raziskovanje trendov na področju motenj hranjenja doma in v svetu.V najstniških letih sem sama prebolela anoreksijo, zato je to področje dela zame posebno zanimivo. Sem tudi mamica dveh otrok. Prosti čas najraje preživljam s sprehodi v naravi z družino in svojim  živahnim kužkom. 

Sanja Nartnik Svetovalni svet.jpg

Sanja Nartnik

Prostovoljka

Sem študentka podiplomskega študija za prehrano na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Društvu Svetovalni svet sem se pridružila z namenom, da bi s svojim znanjem  pomagala tistim, ki imajo s hrano zapleten odnos. Prizadevam si, da s skupnimi močmi iščemo rešitve, ter z majhnimi koraki osvajamo svobodo v odnosu do hrane. Moje delo v društvu največkrat zajema svetovanje ter izvedbo delavnic, povezanih s prehrano.

SPOZNAJTE SODELAVKE DRUŠTVA
 

bottom of page